Om oss

Vad är scenariobiblioteket?
En hemsida där det går att söka, bläddra samt ladda hem och spela rollspelsscenarion. Skicka jättegärna in ditt eget scenario som borde ligga här.

Vilka typer av scenarion passar på scenariobiblioteket?
Scenarion som är av ’konventsspelbarhetskvalité’. Vi gör ingen bedömning av ifall de är bra men de ska vara färdiga och kunna spelledas av någon som inte är författaren.

Vad gäller kring upphovsrätt?
Innan vi lägger upp ett scenario så har vi alltid varit i kontakt med författare och/eller utgivare för att få tillåtelse att publicera det. Scenariobibliotket äger ingen upphovsrätt och läsare ges ingen annan rätt än att läsa och spela scenariot hemma. För all annan användning hänvisar vi till att kontakta upphovspersonerna direkt.

Om det har skett ett misstag och du har upphovsrätt till hela eller delar av material som publicerats här och inte vill att det är publicerat här så hör av dig till oss så tar vi bort det.

Vilka är vi?
Redaktör och tekniskt ansvarig: Magnus Seter
Stort tack till: Clarence Redd, Matteo Nobis Sanden, och Andreas Sölvebring som hjälpt till med att båda samla in och publicera scenarion i olika perioder genom åren. Särskilt tack till Björn Thalén som är initiativtagaren till biblioteket, och den som  jobbat allra hårdast för att få en tanke att bli verklighet.

Hur gör jag för att lägga upp mitt scenario?
Skicka ett epost-meddelande till redaktören med information om scenariot och själva scenariot, helst i pdf-format: redaktor@scenariobiblioteket.se

Hur gör jag om jag hittar en död länk, korrekturfel eller annan info som inte stämmer?
Skicka ett epost-meddelande till redaktören: redaktor@scenariobiblioteket.se